Fragt 39 kr. i DK - FRI FRAGT til pakkeshop ved køb for 300 kr.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Mais & Co.

Disse vilkår gælder ved handel på maisogco.dk
Mais & Co. ,Otto Brandenburgs Vej 58, 2450 København SV , cvr 38579304

Mais & Co. henviser endvidere til den danske Markedsføringslov og den danske lov om visse Forbrugeraftaler. Inden du handler i netbutikken, bedes du læse handelsbetingelserne. Dit kendskab til betingelserne er en af forudsætningerne for en god og tilfredsstillende handel på maisogco.dk. Sker der væsentlige ændringer i vilkårene, vil Mais & Co. informere om det på maisogco.dk og det vil fremgå af handelsbetingelserne.

Alle varer bestilles via hjemmesiden maisogco.dk.
Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusiv moms. Priserne gælder kun ved køb på maisogco.dk.

Ekspeditionsgebyrer
Ved køb af fysiske produkter gælder, at:

• Ordrer til levering i Danmark pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 39 kr eller 59 kr inkl moms. Alt efter valg af fragtform. Levering til pakkeshop ved køb over 300 kr. er gratis.


• Ordrer til levering i Grønland og Færøerne pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 300,00 inkl moms.
• Ordrer til levering i EU pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 300,00 inkl. moms
• Ordrer til levering i resten af verden pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 500,00 inkl. moms.

Betaling med godkendte betalingskort

Både private og virksomheder kan betale med kort.
Vi samarbejder med betalingsudbyderen Bambora og kan derfor tilbyde betalingsmulighed med følgende korttyper:
• Visa
• Mastercard
• Visa electron
• Maestro

Der kan også benyttes mobile pay og apple pay

Betalingen trækkes fra kundens konto ved afsendelsen af varerne. 

Ved betaling med betalingskort af fysiske produkter sendes faktura/følgeseddel sammen med de bestilte varer.

Betaling på konto
Privatpersoner kan ikke få oprettet konto med kredit.

Institutioner med EAN nummer: Følgeseddel vedlægges de bestilte varer, og faktura sendes elektronisk via EAN nummeret. Kontakt Merete på merete@maisogco.dk

Betalingsbetingelserne fremgår af faktura og oplyses ved henvendelse til merete@maisogco.dk

Leveringsbetingelser
Mai & Co. bestræber sig på at levere de bestilte materialer så hurtigt som muligt.

Almindeligvis leverer vi indenfor 2-3 hverdage fra dato for ordreafgivelsen, med mindre andet er angivet på ordren. I ugerne før og efter jul, og i forbindelse med helligdage skal der dog regnes med længere leveringstid. Længere leveringstid kan også forekomme i andre spidsbelastningsperioder.

De bestilte materialer sendes direkte fra Dafolo i Frederikshavn, Ønskes varer leveret til udlandet vælger vores speditør normalt den billigste transportform.
Vi gør opmærksom på at for alle priser på sitet er inkl. 25 % dansk moms. Ønskes momsfritagelse (for ordrer som leveres til Grønland, Færøerne, Europa indenfor EU, samt øvrige verden) skal ordren bestilles via mail hos merete@maisogco,dk . Husk at oplyse gyldigt VAT nummer (ved levering til Grønland, Færøerne samt lande indenfor EU) ved bestilling.

Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt: merete@maisogco.dk

Returret og fortrydelsesret
De har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. I henhold til lov om forbrugeraftaler, § 19, stk. 2 løber den periode, hvori fortrydelsesretten på 14 dage kan udøves, jf. ovenfor, fra:

1) den dag, hvor aftalen indgås, hvis den vedrører en tjenesteydelse,

2) hvis aftalen vedrører en vare, den dag, hvor forbrugeren eller den af forbrugeren angivne tredjemand, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse,

a) i tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, når den sidste vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse,

b) i tilfælde af en vare, der består af flere partier eller dele, når det sidste parti eller den sidste del er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, og

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde aftalen ved at sende en mail til merete@maisogco.dk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender en meddelelse til Mais & Co. om at du vil gøre brug af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returvarerne skal emballeres forsvarligt og returneres direkte til:

Mais + Co.

Otto Brandenburgsvej 58, 4 tv 

2450 København SV

Spørgsmål og andre henvendelser rettes altid til merete@maisogco.dk

Følger af fortrydelse:
Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om at du vil returnere varen. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du betaler selv for fragten og andre udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Reklamation
Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt hos Mais & Co.. 2 års perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte merete@maisogco.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Med Mais & Co. aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på Maisogco.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Mais & Co. er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Nord, GLS eller DAO  eller en anden transportør. Mais & Co. kan ikke garantere, at Maisogco.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Mais & Co. kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af maisogco.dk , såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke tidssvarende pc’er og programmer.

Alder
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på maisogco.dk. Ved bestilling af varer eller andre tilbud på maisogco.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på maisogco.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.