Fragt 39 kr. i DK - FRI FRAGT til pakkeshop ved køb for 300 kr.
maisogcobogstak

VIL DU GERNE LÆSE MERE MED DIT LILLE BARN I 2024?

Det er et godt nytårsforsæt at have, for bøger er så vigtige for børns sprogudvikling og for læsning og læseforståelse, men lad være med at hænge jer i antal minutter i læser. Det er glæden, samværet og nærværet og det i taler om, som er det vigtigste.

Prøv om I kan skabe positiv opmærksomhed om bøger og læsning. En opmærksomhed som vil styrke barnets sprog og gøre det skole-og læringsparat og vil skabe læseglæde og læselyst.

Gør bøger lettilgængelige for barnet. De danske biblioteker er en guldgrube at gå på opdagelse i. Her kan I finde bøger af alle genre og alle slags og også bøger til de allermindste. I kan skifte ud og finde yndlingsbøgerne og herefter købe dem til jeres boghylde. Det er bæredygtigt.

Og når I læser, så gå på opdagelse i bøgerne. Find, tal og tæl jer gennem siderne. Opfind små ritualer. Peg på og tal om farverne, tal om modsætningerne stor/lille, oppe/nede. Brug illustrationerne til samtale. Sæt ord på det, der sker på siderne. Kan I genkende noget fra jeres omgivelser eller hverdag, så sæt endelig ord på det. Brug også illustrationerne til at fortælle historier ud fra. Det er samvær, nærvær, sprogstimulering og læring samlet i en lille bogpakke.

God fornøjelse!

🧡 Merete/ mais + Co.