Fragt 39 kr. i DK - FRI FRAGT til pakkeshop ved køb for 300 kr.
Mais + Co.

Mais + Co.

Jeg hedder Merete Schäffer og er indehaver af forlaget Mais+Co. Jeg udgiver kvalitetsbøger til de mindste med fokus på sprogstimulering og læseglæde. Jeg vil så gerne have at børn oplever glæden ved bøger fra de er helt små. Bøger kan så meget; Der er masser af sprogstimulering, begrebslæring og hygge og samvær i en bog.

Forlagets mission er at børn skal svømme i gode børnebøger og have hyldemeter efter hyldemeter i institutionen eller hjemme, så der altid er mulighed for at tage fat i en bog og fordybe sig og tage en pause fra et travlt børneliv – traske hen til en voksen og få lidt voksenkontakt, sprogstimulering og en god snak om det der sker i bogen og det der sker i og omkring den lille.  

Bøgerne som forlaget udgiver er valgt ud fra Meretes erfaring og med hjælp fra eksperter (læsefaglig konsulent, tale-hørekonsulent mf.). Bøgerne er af høj kvalitet og har ofte føle-elementer, huller og- eller masser humor, som giver ekstra til læseoplevelsen og fastholder interessen for store og små.

Jeg har været en del af forlagsbranchen i mange år. Jeg har startet og drevet Gyldendals Babybogklub i 10 år. Jeg har etableret og drevet Komma – et imprint under Carlsen/Lindhardt & Ringhof med bl.a. relancering af læsesystemet Søren og Mette og Kommas læsestart - og været bogindkøber hos Coop i en årrække.

Forlagsnavnet Mais er forbogstaverne i familiens navne og Co. er kattene (indtil videre).

Kontakt Merete på merete@maisogco.dk  eller  tel: 51174102